.


ska snart iväg till jobbet. Har fått rätt mkt gjort idag. mamma har varit här, har bakat städat , köpt haloween klädsel, handlat,lagat mat och gått promenix med mitt hjärta;).
Imorgon ska jag jobba på tempo. har nog inte jobbat där på tre veckor kommer kännas konstigt, men bra med variation tycker jag!.

ihelgen hoppas jag på någon rolig fest, länge sen jag hade riktigt roligt !


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

28 oktober 1987

japp då var det 21 år sen lilla jag föddes. har tyvärr jobbat idag så har inte kännt
 av att jag fyller år tyvärr..fan vad tråkigt de är att bli "stor" ..bättre när man var liten.
Men har iaf fått lite paket, kalas på söndag:)
Snart kommer baby hem då ska vi äta ute och köpa massa godis och bara ha mysigt.! de bästa påå hela dagen♥

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Pust

Nu är man färdig för ikväll.
Lite sådär små sönder stressad men det går över..
Städade mumma till kl fyra, sen hem och plocka här hemma sen göra iordingsig..en timma är inte de bra?? catat ta efter;)
Snart kommer Annie hit, ska väl börja lite smått här hemma innan vi drar vidare till Josse. Ikväll blir det statt. hoppas på en kanon kul kväll, vilket jag tror det blir också:)

Ne nu måste jag kila.
Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fredag.


NU har vi bestämt oss om resa, bokade igår. Blir tubago..hade aldrig hört talas om det förut men verkar hur bra som helst. Ligger i västindien och två tredjedelar av ön är täckt av regnskog:) 31 grader varmt när vi åker dit 25 januari..vissa kanske tycker de är för varmt men inte vi:) och dykningen ska vara perfekt så nu ska ja äntligen få pröva på.
längtar så mkt redan. Men nu är de färdig tjatat om de (iaf denna vecka=P)..

annars har veckan rullat på som vanligt. Jobbat kväll hela veckan , vilket jag kommer göra nu ett tag framöver. rätt skönt för man hinner med så mkt mer men är inte lika många timmar så nöjd är jag tyvärr inte...

När kl slår tio måste ja ner till stan och hitta present till mamma som fyller år på lördag . vad köper man till någon som fyller 41..hm..? sen måste jag till systemet , fest hos josse på lördaaaag:) sen hem och gå ut med steffie för att sen börja jobba kl 12.
Imorgon ska jag köra mamma och pappa till töreboda vid nio tiden, dom ska åka på kryssning nu när mamma fyller år. Sen börjar jag jobba när jag kommer hem igen. sen är det bara att skynda sig så man kan festa :D


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

måndag.

En ny vecka igen då. Om 8 dagar fyller jag år så veckan får gärna gå foooort :o)
Helgen har varit jätte bra. Mys med jakob på fredag, utgång med jenny och amanada på lördag, och film/slappar dag med mattias och emelie igår. en bra kombination tycker jag.
Jag och jakob var även i skövde på förmiddagen igår. kika mest runt och tog en fika(:

nu måste jag skynda mig lite börjar snart och jag har inte gjort iordning mig=P

//EMELIE

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

18okt.

Nu är äntligen jobbandet över för denna vecka.
Kom precis hem från mumma, jobba över en halvtimme så mkt disk ,får så himla
dåligt samvete av att bara lämna kvar det till dom andra:( men fick undan det mesta så till sist kunde jag gå hem med gott samvete!
Jakob är på någon grej med jobbet så de är såååå tyst och skönt här hemma, ngt man verkligen behöver efter en lördag på mumma! så ska ta mig en timmes dusch och vila upp mig inför kvällen(:
ska till jenny kväll och sedan blir det stadt!! hoppas dom har fått det bra där nu , så trött på björnes och stadt har bättre lokal! kommer nog bli knökat med folk känner jag på mig.wihoo

ne nu måste jag rota fram något att ha på mig kväll..har ju inte hunnit gå på staan så har inget nytt.!!
morskors

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

16okt.

Om en timme ska jag pallra mig iväg till Mumma..en kort arbetsdag men skönt de också!
Sen ska jag bjuda pappa på mat när jag slutat som tack för att han hjälpte mig så med körkortet. det tog upp mkt av hans lediga tid och han sa aldrig nej när jag frågade om han kunde hjälpa mig.!

Resan fortsätter att krångla..resan till kenya blev lite dyrare än vad vi tänkt oss..25 000 per person..visst de går men roligt om man kan unna sig lite roliga saker när man väl är där också..men håller mig på de kalla tills vi bestämt oss kanske slutar med att vi tar en skidsemster till alperna=P..

ringde även till sjukhuset idag (äntligen!!) ..fick en tid på tisdag nästa vecka. ska bli skönt att få reda på vad det är..har ju haft så här i några månader men aldrig gjort ngt åt de.så verkligen på tiden nu!

få bli en promenad tills jobbet kallar
Tjopp

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Veliiigt.


Som ni kanske vet så funderar jag och jakob på att resa i februari?!
Ibörjan var det helt klart att vi skulle välja thailand. Båda har varit där och båda älskar det..men vore de inte roligare att upptäcka något annat?
Så vi började kolla runt lite och jakob fastade för Bali. Tyvärr var det regnperiod när vi tänkte resa och man vill ju inte slänga 20.000 på en resa som regnar bort...!
så då fick vi börja tänka om..Vietnamn kanske? de nya thailand sägs det ju ..dom bästa resorna var slut och det lockade inte så jätte mycket faktiskt..
Så igår när vi satt där med resekatalogen tänkte jag att vi kan tänka om helt.. vi åker till Afrika!
Absolut inget bestämt än men jakob känner en som ordnar resor till Kenya. en vecka på lyxhotell och en vecka bland lejon och zebror:P sova på marken med negrer som skyddar en från djuren, visst låter det bra?!
De skulle passa oss perfekt! han skulle skicka prisinfo osv inom denna vecka ..håller verkligen tummarna att detta kommer att gå.!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yes

Pust! vilken lördag. har varit full rulle sen kl sju imorse!
Så mycket folk på mumma idag,när man står i kassan konstant i 5 h så blir man lite
knäpp i huvvé..efter jobbet slängade jag bara av mig arbetskläderna för att gå och hämta steffie.
När vi kom hem igen var det dax för ständningen! allid lika tråkigt men alltid lika kul när det är klart!:)
Sen var det dax för handling. Blir taco idag för min älskling , köpte även hem lite gott som vi kan mummsa på framför en film jag fått låna av micke(:
Imorgon är vi bjudna på middag hemma hos Stig (jakobs pappa)..sen vet jag inte mer vad som händer men vill inte sitta hemma på min lediga dag.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Shadow of love

Precis hemkommen från mamma och pappa. Var bjuden på mat ..blev pasta och någon sås gjord på spenat och gorgonzola bla..super gott!
Blev även en titt på idol, men ska upp tidigt imorgon (jobb) så åkte hem i reklamen.
Så nu är det igentligen meningen att jag ska ligga i sängen men var tvungen att titta förbi datorn en sväng med=P..
Håller fast vid att ta det lugnt i helgen känner bara inte för att gå ut. Sen har min mage börjat krångla..får såna kramper i bland men dom går överlika fort..?? konstigt är det iaf så tror inte de är så bra att dricka när magen inte är helt 100..

Efter jobbet imorgon måste jag verkligen städa här hemma, och sen tänkte jag kanske laga någon god mat tills min jakob kommer hem på kvällen.♥
                                                                     




NoneNone

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

träningsvärk

Kom precis hem , vart och träffat Annie idag:). Hon åker tillbaka till Örebro imorgon, men vi ses snart igen. Nu när man kan köra själv så underlättar det endel . så jag kommer nog åka upp så fort hon fått en ny lägenhet!!

Idag börjar ju bonde söker fru, ett av mina favvo program:)) men innan det ska jag hinna med en långpromenad, Älskar hösten perfekt för en promenad:) Springa kan jag inte göra iaf, har sån träningsvärk i låren=P..

Imorgon blir det en promenad med jenny, sjuk längesen jag träffa henne så nu var det verkligen på tiden:)

helgen ser ut att bli lugn faktiskt, jobbar ju lördag morgon så fredagen är redan körd, och tycker inte om att sova bort en söndag..=P men vi får se man brukar ju ändra sig rätt snabbt..

tar nog den där promenaden nu..tjiiing

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

.

Idag fick jag hämta körkortet på posten. haha ser ut som ett lik på kortet men är jävligt glad att ha det i min plånbok:D
Sitter hemma hos mamma och pappa. har precis sprungit en runda! jobbigt!!
Ska strax kila hem till jakobs pappa och käka mat:) man blir så hungrig när man tränat så passar ju perfekt att få maten serverad;)

Igår träffade jag Annie.! vi tog bilen till skövde och titta runt och tog en fika (!!) rullade ifrån fiket sen=P
Blev bara en tröja och välbehövligt smink, men roligt att åka dit iaf.!
Tänker på dig vännen,!!♥

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Körkort

den 1 oktober var det min tur att få det efterlängtade körkortet.
De ända jag gjort i två månaders tid är att jobba äta och köra. Men nu har jag äntligen fått belöningen föra allt slit.
Börja lipa i bilen när han sa att jag klarat det. Jag hade varit så nervös inte sovit en blund och inte kunnat äta pgr av magont. Så allt barasläppte när han sa det. Så direkt efter klarade jag inte av att köra. jag bara skakade.
men efter jobbet så körde jag en sväng i min och jakobs nya BMW:D och idag har jag också kört en massa.
Imorgon börjar jag halv elva så blir nog en sväng innan det med=P steffie sitter brevid mig i skodan som vi har kvar änsålänge..man kan inte ha två bilar känner vi=P..får ju passa påå att köra pärlan med:)

nu har vi precis kommit hem från jakobs pappa, blev bjuden på mat. Och imorgon ska mina föräldrar bjuda på mat för att fira:) blir en nykter helg är det tänkt..så man kan köra bill...tjohoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()